Skræddersyet løsninger

PHP/Laravel systemer

Laravel er et moderne open source PHP framework, som jeg har flere års erfaring med. Et framework mange virksomheder kan få stor glæde af, uanset branche, størrelse og krav. Forneden kan du se de typiske applikationer jeg udvikler i Laravel.

 •  

  Administrations-systemer

  Skræddersyet administrationssystemer videreudviklet i Laravel Nova eller udviklet fra bunden efter behov. F.eks. håndtering af webshop eller CMS-system.

 •  

  CMS-løsninger

  Custom udvikling af CMS-systemer til f.eks. redigering af indholdssider.

 •  

  Booking-systemer

  Jeg udvikler bĂĄde semi- og fuldautomatiske bookingsystemer til virksomheder som f.eks. feriehus udlejningsbureauer.

 •  

  Webshops

  Har du et hetl helt unikt behov, og skal have skræddersyet din webshop udover de mest gængse funktioner? Laravel er det foretrukne redskab til denne type af løsninger, og du behøver hverken at gå på kompromis med kvalitet eller design.

 •  

  Api-integrationer

  Skal du enten have lavet en API som andre kan koble sig på, eller skal du integrere data på din side fra en API? Dette kan jeg også hjælpe dig med.

 •  

  SaaS løsninger

  Laravel er fremragende til udvikling af komplekse SaaS-løsninger (Software as a Service). Ofte kombineres det med f.eks. Laravel Spark og-eller Laravel Nova. Se case eksempel

Jeg udvikler alle former for platforme med Laravel. Der er stor frihed og rigtig meget fleksibilitet samt høj sikkerhed. Det betyder bl.a. også lavere udviklingsomkostninger, hurtigere videreudvikling uden begrænsninger.

Mangler du en Laravel udvikler?

Har du brug for en Laravel udvikler i din virksomhed, så kan jeg hjælpe. Jeg har +15 års erfaring med PHP/Laravel, og kan med garanti være behjælpelig med at få jeres projekt sikkert i mål.

Kontakt mig